Åpningstider:

 

Mandag til Lørdag 11:00-17:00

Søndager stengt

 

Etter de nye restriksjonene fra regjeringen holder vi midlertidig stengt inntil videre.

 

 

Norges Største Brukthandel:


Velkommen til vår brukthandel på over 1000 kvadratmeter store butikklokale i Oslo sentrum, der lysekronene lyser opp lokalene, møblene står pent og ryddig utstilt og butikkhyllene er fylt opp. Butikken består av tusenvis av forskjellige varer fra forskjellige tidsepoker i både store og små gjenstander. Vi har alt fra antikke bondemøbler, retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter. Vi har Norges største utvalg av Retro møbler utstilt i ett og samme sted, i butikklokalet vårt!

Retro møbler:


Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, blant annet teak, palisander og eik. Alt av Skandinavisk design fra denne perioden er av interesse når det gjelder både kjøp og salg.

Lysekroner:


Eksklusive lysekroner utført i solid bronse med førsteklasses krystall. De fleste av våre flotte lysekroner kan leveres i solid bronse med eller uten sølvforgylt.
Våre leverandører i Østen er svært dyktige på å levere til riktig tid og uten brekkasje. Vi har i tillegg mange andre lamper og lysekroner, både antikke og retro.

Glass og Porselen:


Om du skal ha ett glass, eller glass til 12 personer så er det mest sannsynlig du finner riktig glass hos oss. Vi har store utvalg av både nye og gamle glass. Butikkhyllene er fylt opp av alt du kan tenke deg av glass og porselen.

Smykker:

I løpet av våre 25 år i Oslo som en av de største brukthandelene har vi klart å samle opp en stor samling av smykker. Monterne er fulle av godbiter. Stort utvalg retro emaljesmykker!

Antikviteter:

Vi har for tiden kjørt mesteparten av våre antikke møbler på lageret, men tatt bilder av det meste som kan ses på denne hjemmesiden (under antikviteter). Ta kontakt for å avtale visning eller for mere info om produktene. Vårt butikklokale har fremdeles en liten del fylt med antikviteter og vi har valgt å la butikkhyllene være fylt med nips og naps fra denne perioden i tillegg.

Kjøp og Salg:


For å kunne drive en så stor brukthandel som vi gjør så er vi avhengig av å kjøpe fra privatpersoner. Har du noe du vil selge så ikke nøl med å ta kontakt så kan vi si om det er av interesse eller ikke.

Utleie av møbler og interiør:


Driver du ett firma og trenger å leie noe møbler eller interiør til f.eks. Videofilm, reklamefilm, boligvisning e.l. så driver vi med dette også. Ta kontakt ved interesse.

Velkommen inn:


Kom gjerne innom vår brukthandel for å se på det store og flotte utvalget vårt eller ta gjerne kontakt enten på mail eller på telefonen så hjelper vi deg! Stor og romslig brukthandel som vi prøver å holde ryddig og oversiktlig for en flottere kundeopplevelser.
Vi er meget konkurransedyktig, både på pris og kvalitet.

- Mandag:  11:00-17:00
- Tirsdag:   11:00-17:00
- Onsdag:   11:00-17:00
- Torsdag:  11:00-17:00
- Fredag:    11:00-17:00
- Lørdag:    11:00-17:00
- Søndag:   Stengt